Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Amari Vogue, Krabi

Thajský hotel Amari Vogue

Poloha

5-hvězdičkový hotel Amari Vogue je umístěn uprostřed tropické vegetace na klidném místě, přímo u nádherné pláže Tup Kaek Beach v thajském regionu Krabi.

Díky poloze v mírném svahu nabízí nádherný výhled na Andamanské moře a pro Krabi typické vápencové ostrovy.

Nejbližší restaurace a obchody v Klong Muang jsou vzdálené asi 5 km, městečko Ao Nang něco málo přes 20 minut jízdy.Transfer z letiště trvá asi 45 minut (40 km).

Zařízení

Tento boutique hotel s pouhými 57 pokoji byl postaven s velkým důrazem na detail, v severothajském stylu Lanna. Atmosféra a výborné služby jsou skvělou zárukou pro odpočinkovou dovolenou v kouzelném prostředí.

Dále k zařízení resortu patří vstupní hala s recepcí, bar, společenská místnost, WLAN přístup na internet (za poplatek), 2 restaurace (mezinárodní, asijská a italská kuchyně), obchod se suvenýry.

V udržované zahradě najdete zajímavě řešený bazén s jacuzzi, oddělený bazén pro děti, sluneční terasu, pool bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování je posilovna, za poplatek jsou vodní sporty na pláži (kajak, potápění) a wellness centrum Sivara Spa s masážemi, kosmetikou a dalšími procedurami.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje typu Deluxe (cca 50 m² včetně venkovní plochy) jsou vybavené koupelnou s vanou, oddělenou sprchou, WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, individuálně ovládanou klimatizací, stropním ventilátorem, trezorem, TV s plochou obrazovkou, telefonem, posezením, kávovarem, žehličkou a žehlicím prknem, balkónem nebo terasou.

Pokoje typu Grand Deluxe Jacuzzi (cca 66 m²) mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc balkón nebo terasu s whirlpoolem.

Stravování

Snídaně formu amerického bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Thajský hotel Amari Vogue s pláží
Thajský hotel Amari Vogue s bazénem
Thajský hotel Amari Vogue s posezením
Thajský hotel Amari Vogue s wellness
Thajský hotel Amari Vogue - ubytování

Místo

Hotel Amari Vogue, Krabi 8° 5' 37.9212" N, 98° 44' 50.2044" E
Location