Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Botany Beach Resort, Jomtien

Thajský hotel Botany Beach Resort

3,5-hvězdičkový hotel Botany Beach Resort se nachází na klidném místě, přímo u pláže Jomtien Beach s výhledem na přístav jachet "Ocean Marina".

Město Pattaya s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je asi 12 km daleko, dostanete se tam pravidelnou hotelovou kyvadlovou dopravou (za poplatek). Letiště v Bangkoku je vzdálené přibližně 120 minut.

Kombinovaný hotelový a bungalovový resort střední třídy nabízí k ubytování celkem 125 pokojů, které jsou rozmístěny ve 3 podlažích hlavní budovy a 15 dvojitých bungalovech. Bungalovy jsou seřazeny částečně podél hlavní budovy a částečně směrem k pláži podél bazénu.

K zařízení hlavní budovy patří klimatizovaná restaurace s národními a mezinárodními pokrmy, otevřené lobby s recepcí (trezory k pronajmutí), open-air kavárna, bar s občerstvením, internetové připojení (v lobby, u bazénu a v restauraci zdarma).

V krásné a udržované zahradě je umístěn plavecký bazén s dětským bazénem, sluneční terasa a bar na pláži. Ručníky, slunečníky a lehátka jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Za poplatek je nabídka vodních sportů na veřejných plážích letovisek Jomtien a Pattaya od místních provozovatelů.

Standardně zařízené pokoje v hlavní budově jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, telefonem, TV se satelitním příjmem, klimatizací, mini barem (za poplatek) a balkónem.

Pokoje v bungalovech mají stejné vybavení, ale o jsou něco větší a útulnější. Mají terasu s výhledem do zahrady a jsou částečně blíže k bazénu a k pláži, nebo naproti hlavní budově.

Stravování: Americká snídaně formou bufetu nebo výběrem à-la-carte.

(údaje jsou z roku 2012)

Thajský hotel Botany Beach Resort se zahradou
Thajský hotel Botany Beach Resort s bazénem
Thajský hotel Botany Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Botany Beach Resort, Jomtien 12° 49' 50.6784" N, 100° 54' 38.4336" E
Location