Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dusit Thani, Pattaya

Thajský hotel Dusit Thani u moře

Poloha

5-hvězdičkový hotel Dusit Thani se nachází přímo u soukromé pláže, v klidné části severní oblasti thajského letoviska Pattaya. Centrum s mnoha nákupními a zábavními podniky, bary a restauracemi je vzdálené asi 1 km, transfer na letiště ve městě Bangkok trvá asi 1,5 hodiny.

Hotel nabízí nádherný výhled na záliv Pattaya, který si můžete vychutnat téměř ze všech částí hotelu. Luxusní resort je ideální pro hosty, kteří ocení klid resortu, ale chtějí také mít v blízkosti zábavní možnosti.

Zařízení

Prvotřídní hotel byl rozsáhle renovován v roce 2004 a nabízí k ubytování celkem 462 pokojů, včetně 21 suit, v 8-patrové hlavní budově.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezor k pronajmutí), výtah, obchody, kadeřnický salon, kavárna, bar a 3 klimatizované restaurace, TV místnost, konferenční prostory a veřejný internetový terminál s bezdrátovým přístupem (WLAN).

Ve velké a udržované zahradě je umístěn vodní komplex se sladkovodními bazény, odděleným dětským bazénem, whirlpoolem, pool-/snack barem a sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu a na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

pro ubytované hosty jsou k dispozici zdarma 3 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), stolní tenis a fitness centrum. Hotel pravidelně večer pořádá živou hudbu.

Za poplatek jsou moderní wellness lázně se saunou, parní lázní, masážemi a procedurami. Ve vzdálenosti asi 20 km se nachází golfové hřiště.

Ubytování

Pokoje Superior Gardenview (cca 36-40 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem, minibarem (za poplatek), přístrojem na přípravu kávy a čaje, balkónem s výhledem do zahrady.

Pokoje Superior Seaview mají stejné vybavení, ale jsou s výhledem na moře.

Pokoje Dusit Club Room mají také podobné vybavení, ale ještě navíc extra služby Dusit Club Lounge - expresní check in / check out, garantovaný check out do 14 hodin, welcome drink, exkluzivní snídaně formou bufetu v "The Peak" nebo americká snídaně formou bufetu v "The Cascade", denní káva / čaj a džus v lounge, bezplatné vysokorychlostní připojení k internetu v hale, koktejly a jednohubky v čase 17,30 - 19,30 hodin, volný vstup do Health Club "D-Fit", speciální prádelní a žehlicí servis v hodnotě 300 THB / pobyt, pokojovou službu od 7.00 do 22.00 hodin.

Stravování
Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně a večeře formou bufetu, obědy a večeře mohou být podávány také formou á-la-carte nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Thajský hotel Dusit Thani s bazénem
Thajský hotel Dusit Thani s terasou
Thajský hotel Dusit Thani - ubytování

Místo

Hotel Dusit Thani, Pattaya 12° 57' 0.3924" N, 100° 53' 5.874" E

Komentáře

Celkový dojem z hotelu byl vynikající, moje žena i já jsem se tady cítili velmi dobře a jistě se sem někdy vrátíme. Hotelový personál nabízel vynikající služby a byl opravdu velmi ochotný a příjemný. Pěkný velký bazén byl v zahradě, pláž i voda byly čisté. Negativní pro nás byla vysoká cena za připojení k internetu.
Location