Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Green Park Resort, Pattaya

Thajský hotel Green Park Resort

Poloha

3-hvězdičkový hotel Green Park Resort je umístěn v severní části města Pattaya. Známá písečná pláž Wong Amat Beach je vzdálená pouhých 200 metrů.

Během pár minut chůze se dostanete na ulici Naklua Road s mnoha obchody, restauracemi a bary. K rušnému centru Pattayi je to asi 10 minut taxíkem. Transfer z letiště trvá přibližně 90 minut.

Zařízení

Oblíbený hotel střední třídy v tradičním thajském stylu nabízí k ubytování více než 190 pokojů, které jsou rozmístěné do pěti 2-patrových budov a několika bungalovů obklopených tropickou zahradou. Dále k jeho zařízení patří v hlavní budově vstupní hala s recepcí a s posezením, internetový koutek (za poplatek), restaurace a kavárna s terasou (asijská a mezinárodní kuchyně), bar, mini market.

V prostorné a udržované zahradě je umístěn velký plavecký bazén a sluneční terasa, částečně zastřešený pool bar. Slunečníky, lehátka, podložky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Za poplatek je možné na pláži vyzkoušet různé vodní sporty od místních provozovatelů.

Ubytování

Prostorné, standardně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, minibarem, varnou konvicí na kávu a čaj, balkónem nebo terasou s výhledem na bazén nebo do zahrady.

Stravování

Snídaně formou amerického bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Thajský hotel Green Park Resort s bazénem
Thajský hotel Green Park Resort s restaurací
Thajský hotel Green Park Resort - ubytování

Místo

Hotel Green Park Resort 12° 57' 4.8708" N, 100° 53' 9.0204" E

Komentáře

Byl to dobrý hotel v Pattayi, který nabízí dobrý servis za dobré peníze. Je na klidném místě a má jeden z nejkrásnějších bazénů v letovisku. Pokoj jsme měli přímo vedle recepce, ale přesto jsme měli od 22:00 hodin klid. Pokoj byl ale celkem tmavý, protože hned před balkonem rostly stromy a keře. Personál byl vždy přátelský a pozorný. Pláž byla blízko, stejně jako restaurace a obchody. K snídani byl celkem slušný výběr, pouze salámy nebyly na chlazeném místě a tak v tom vedru za chvíli nevypadaly moc lákavě.
Location