Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Railay Bay Resort & Spa, Krabi

Thajský hotel Railay Bay Resort

Hotel Railay Bay Resort & Spa se nachází se přímo na bílé písečné pláži Railay Beach, která je ideální na dlouhé procházky. Hotelový areál se nachází v přírodní rezervaci, je obklopen krásnou tropickou krajinou deštných pralesů. Do města Ao Nang se dostanete lodí za 20 minut (za příplatek).

V okolí hotelu se nachází spoustu druhů tropických rostlin, kokosové palmy a jiné exotické rostliny. Středisko se skládá ze dvou částí, první Railay Princess Wing a druhá část Railay Bay Wing je blíže k pláži. Kromě bazénu na pláži a jacuzzi najdete v komplexu restauraci, která nabízí thajskou i mezinárodní kuchyni a mořské plody. Z restaurace můžete pozorovat krásný západ slunce.

V resortu jsou 2 plavecké bazény, sluneční terasa. Kromě toho můžete využít také wellness zařízení, parní lázeň a masáže (částečně za poplatek). Můžete si zapůjčit kánoe nebi si zahrát plážový volejbal.

Celkem 140 deluxe pokojů v části Railay Princess Wing má sprchový kout, WC, vysoušeč vlasů, telefon, klimatizaci, minibar (s výjimkou alkoholických nápojů), TV se satelitním příjmem, trezor a balkón.
Luxusní bungalovy jsou umístěny v Railay Bay Wing (2 byty na bungalov) a mají stejné vybavení jako pokoje delue, s balkónem nebo terasou a s výhledem do zahrady.
Luxusní pokoje ve 2-patrových budovách jsou stejně vybavené a prostorné, jen jsou vybaveny vanou, DVD přehrávačem a jsou umístěny blíž k pláži.
Privátní vilky jsou o něco větší, mají stejné vybavení, navíc mají jacuzzi a malou soukromou zahradu.
Railay Suite vilky jsou umístěny blíže k pláži, mají venkovní sprchu a bezdrátové připojení na internet ve svém pokoji.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně formou bufetu, obědy formou bufetu nebo výběrem z menu, večeře formou á-la-carte.

(údaje jsou z roku 2010)

Thajský hotel Railay Bay Resort - možnost ubytování