Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rayavadee, Ao Nang Beach

Thajský hotel Rayavadee

5-hvězdičkový hotel Rayavadee je obklopen tropickou krajinou a třemi nádhernými plážemi. Díky přístupu pouze od moře je to vynikající místo pro strávení nezapomenutelné dovolené ve velkém stylu. Transfer z letiště Krabi (cca 25 km) trvá asi 45 minut, včetně plavby lodí.

Hotel se nachází trochu stranou na pevninském výběžku, obklopený nádhernými skalními útvary národního parku Krabi Marine. 3 okolní zálivy s plážemi Nam Mao Beach, Railay Beach a Phranang Beach patří mezi ty nejhezčí v celé Asii, a jsou také populárními cíli pro jednodenní výlety.

Exkluzivní, rozsáhlý a velmi luxusní komplex nabízí k ubytování 103 pavilonů. Dále k jeho zařízení patří open-air vstupní hala s coffee-lounge, butik, knihovna s přístupem na internet (zdarma), kadeřnictví / kosmetika, prádelna, 24-hodinový pokojový servis a 4 restaurace.

Restaurant "Raya Dining Room & Lounge" nabízí mezinárodní a thajskou kuchyni, "Krua Phranang" leží přímo na pláži a nabízí také thajskou kuchyni, "Raitalay Terrace" je u bazénu a podává italské a středomořské speciality, barbecue "The Grotto" je umístěna ve velké jeskyni na pláži, nabízí snacky a koktejly.

Velkoryse navržený bazénový komplex vám poskytne fantastický výhled na moře a bizarní vápencové útvary. Bazén a whirlpool jsou obklopeny prostornými terasami ke slunění. Lehátka, slunečníky a ručníky u bazénu jsou k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je posilovna, tenis (bez osvětlení), squash (klimatizovaný), stolní tenis, windsurfing, kajaky, vybavení pro šnorchlování, sauna.

Za poplatek je osvětlení tenisových kurtů, plachtění, výlety lodí a potápění od místních provozovatelů, wellness procedury v luxusním "Rayavadee Spa".

Luxusní pavilony Deluxe (cca 70 m²) jsou umístěny u zátok Nam Mao a Railay, postavené v mezonetovém stylu. K jejich vybavení patří klimatizace a stropní ventilátor. V přízemí je obývací pokoj s TV se satelitním příjmem, telefon, minibar, varná konvice, WC, terasa s posezením. V 1. patře je ložnice s manželskou postelí nebo 2 samostatnými lůžky, koupelna s vanou a samostatným sprchovým koutem, vysoušeč vlasů, župany, pantofle, trezor, další TV se satelitním příjmem a DVD / CD přehrávač.

Pavilony Spa (cca 107 m²) jsou umístěny u zátok Railay a Phar Nang, mají přibližně stejné vybavení, ale navíc soukromou zahradu s whirlpoolem a altánkem.

Exkluzivní komfort a naprosté soukromí nabízejí pavilony Hydro Pool (cca 107 m²), které mají bazén 4,5 x 2,5 m, lehátka pro relaxaci a terasu, například ke grilování.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře se podává formou á-la-carte menu (včetně kávy a čaje, všechny ostatní nápoje, stejně jako humr, jehněčí a filety jsou za příplatek).

(údaje jsou z roku 2011)

Thajský hotel Rayavadee s bazénem
Thajský hotel Rayavadee s pláží
Thajský hotel Rayavadee - ubytování

Místo

Hotel Rayavadee 8° 0' 21.6972" N, 98° 50' 18.8268" E
Location