Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sea Breeze, Jomtien

Thajský hotel Sea Breeze

3-hvězdičkový hotel Sea Breeze se nachází na rušném místě, od pláže Jomtien Beach je oddělen pouze pobřežní silnicí. Místní centrum Jomtien s restauracemi a dalšími zábavními možnostmi je vzdálené 2 km.

Do rušného letoviska Pattaya se dostanete během 15 minut taxíkem za výhodnou cenu (cca 5-6 km). Transfer z letiště trvá asi 2 hodiny, z Bangkoku cca 3 hodiny.

Hotelový komplex byl renovován ve letech 2007/2008 a dnes nabízí velmi atraktivní, moderní thajský styl. Komplex se skládá z 8-patrové hlavní budovy a několika menších vedlejších budov.

K dalšímu zařízení hotelu patří světlá vstupní hala s recepcí (zdarma trezory k pronajmutí), TV koutek, útulný salónek, kavárna a restaurace, která nabízí mezinárodní a thajskou kuchyni.

Ve venkovním prostoru jsou umístěny 2 plavecké bazény, dětský bazén, pool bar, který nabízí studené nápoje. Kolem bazénu jsou lehátka, slunečníky a ručníky k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

273 útulně zařízených standardních pokojů je vybaveno koupelnou se sprchou a WC, klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, ledničkou, balkónem nebo terasou.

Pokoje typu Superior v hlavní budově jsou prostornější, mají navíc posezení a trezor,, z balkónu obvykle mají výhled na moře.

Stravování: Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Thajský hotel Sea Breeze s pláží
Thajský hotel Sea Breeze s bazénem
Thajský hotel Sea Breeze - ubytování

Místo

Hotel Sea Breeze 12° 53' 34.9332" N, 100° 52' 24.6144" E
Location