Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sunshine Garden, Pattaya

Thajský hotel Sunshine Garden

Poloha

3-hvězdičkový hotel Sunshine Garden je umístěn v severní části thajského letoviska Pattaya, v ulici Naklua Road. Do místního centra s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi, které je vzdálené asi 3 km, se dostanete pohodlně během několika minut taxíkem.

K pláži Pattaya je to přibližně 350 metrů, k pláži Wongamat 250 metrů. Transfer z letiště v Bangkoku trvá cca 2 hodiny (asi 120 km).

Zařízení

Malý rodinný hotelový resort v asijském designu nabízí k ubytování133 pokojů. Dále k jeho zařízení patří otevřená vstupní hala s recepcí a malé lobby s posezením, kavárna, à-la-carte restaurace "Garden Terrace" s mezinárodními a thajskými specialitami, internetový koutek (za poplatek).

Ve svěží a upravované zahradě se nachází plavecký bazén s bazénem pro děti, pool bar a sluneční terasa. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a wellness

Za poplatek jsou různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů, stejně jako všechny procedury a masáže ve wellness centru.

Ubytování

Všechny pokoje jsou jednoduše a funkčně vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, klimatizací, telefonem, trezorem, TV se satelitním příjmem, minibarem (za poplatek) a balkónem s výhledem do zahrady nebo na bazén.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu nebo výběrem à-la-carte, večeře výběrem z menu v restauraci à-la-carte.

(údaje jsou z roku 2012)

Thajský hotel Sunshine Garden s bazénem
Thajský hotel Sunshine Garden s posezením
Thajský hotel Sunshine Garden - ubytování

Místo

Hotel Sunshine Garden, Pattaya 12° 55' 41.6892" N, 100° 52' 55.5024" E
Location