Jste zde

Domů » Thajské ostrovy

Ko Samui a zábava

Ko Samui - Reggae Pub
Autor: jetalone

Kam za zábavou na thajském ostrově Ko Samui, když máte chuť na párty? Na východním pobřeží najde každý turista to, co hledá, od mega diskoték přes bary až po restaurace na pláži. Hlavním centrem tropického nočního života na tomto ostrově je známá pláž Chaweng Beach.

Asi čtyři kilometry dlouhá písečná pláž, palmy, azurově modré moře, bary, hospody, diskotéky, kluby a restaurace jsou rozesety podél ulice Beach Road a jsou velkým lákadlem každodenních vyznavačů nočního života. Pláž se zde večer proměňuje do obrovské restaurace pod širým nebem.

Podnik Christy´s Kabaret zase pořádá travesty show a návštěvníci zde mohou ochutnat až 80 druhů koktejlů. Dále je zde věhlasný Reggae Pub a diskotéka Santa Fe, kde se tancuje a flirtuje až do brzkých ranních hodin. Celá scéna je mladá, inovační, nekomplikovaná a relaxační.

Chaweng Beach je vedle legendárních párty za úplňku na sousedním ostrově Ko Phangan centrem zábavy celého jižního Thajska. Ostatní pláže ostrova Ko Samui jsou podstatně klidnější. Návštěvníci na nich najdou několik barů, diskoték nebo restaurací a vynikající koktejly si mohou vychutnat v příjemné, klidné a uvolněné atmosféře s pohledem na hvězdné nebe.

Místo

Reggae Pub 9° 31' 40.386" N, 100° 3' 24.7536" E
Location