Jste zde

Domů » Thajské ostrovy

Pláž Ao Nang Beach

Pláž Ao Nang Beach

Hlavní pláž ostrova Krabi, Ao Nang Beach, se nachází asi 15 km jižně od města Krabi Town. Tato pěkná dlouhá pláž má kromě přirozeného stínu všechno, co si jen člověk může přát. Písek je jemný a světlý a voda má nejrůznější modré a zelené odstíny. Mimo období monzunů je moře velmi klidné.

Na hlavní části pláže u promenády kotví často lodě a tento úsek tak není vhodný ke koupání. Přímo na pláži nenajdete žádná lehátka a slunečníky ani jiné služby. Pro něco k snědku musíte dojít přes silnici, kde je několik restaurací a barů, a také možnosti k nakupování.

U pláže a v celém jejím okolí se nacházejí velké mezinárodní hotely. Ale se situací u Středozemního moře, kde stojí jeden hotel vedle druhého, se to naštěstí ještě nedá srovnávat. Nejvíce restaurací se koncentruje na severní části pláže. Je zde velký výběr především mezinárodní kuchyně. Kdo by chtěl vyzkoušet typickou thajskou restauraci, ten musí chvíli hledat.

V jedné strmé skále se nachází pěkná jeskyně, která nabízí příjemný chládek a hlavně pěknou scenérii k fotografování. Jižní část pláže si oblíbily tlupy opiček, které se tam starají o velkou zábavu. Člověk se ale před nimi musí mít na pozoru, protože nemají žádný respekt a berou si to, co chtějí.

Pláž Ao Nang Beach