Jste zde

Domů » Thajské ostrovy

Pláže v okolí Krabi

Pláže v okolí Krabi

V okolí ostrova Krabi na vás čekají pláže snů. Několik věcí ale mají téměř všechny společné – bílý písek, tyrkysově modré moře a bizarní strmé skály porostlé tropickými rostlinami. V tomto nádherném prostředí se budete cítit opravdu jako v ráji.

Ty nejhezčí pláže se nenacházejí na pevnině, ale na malých, většinou neobydlených ostrovech, které se nachází nedaleko v moři a které jsou dostupné takzvanými "tuk-tuk" loděmi. Tady jsou také dobré podmínky pro šnorchlování a potápění, určitě byste si s sebou měli přivézt vybavení.

Kdo by si chtěl prohlédnout všechny ostrovy, vyplatí se zakoupit si tzv. hopping tour. To je 3- až 4-denní výlet, kdy navštívíte všechny pláže v okolí. Ubytování je zajištěno přímo na ostrovech v jednoduchých bambusových nebo dřevěných bungalovech.
Pokud byste chtěli ostrovy prozkoumat na vlastní pěst, je možné si pronajmout loďku, která stojí v přepočtu přibližně 30 euro na den.

U hlavních pláží se nachází mnoho thajských a mezinárodních restaurací a také mnoho obchodů. Ale ve srovnání s ostrovy Phuket nebo Ko Samui je to zde o poznání klidnější a útulnější. Na zdejších plážích ale nejsou k dispozici žádná lehátka ani slunečníky. Ty si musejí návštěvníci obstarat sami.

Pláže v okolí Krabi