Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpina Phuket Nalina Resort, Kata Beach

Thajský hotel Alpina Phuket Nalina Resort

Poloha

4-hvězdičkový hotel Alpina Phuket Nalina Resort se nachází v jihozápadní části ostrova Phuket v Thajsku, asi 700 metrů od Kata Beach, která je známá jako jedna z nejkrásnějších pláží na ostrově Phuket.

Pravidelnou kyvadlovou dopravou (zdarma) se dostanete k hotelovému úseku dlouhé, mírně se svažující písečné pláže. Pláže Karon, Patong, Naiharn a Promthep Cape jsou také v dobré dostupnosti.

V bezprostřední blízkosti hotelu se nacházejí restaurace, bary, kluby, obchody a jiná zábavní zařízení. Mezinárodní letiště Phuket je vzdálené asi 45 km a centrum města Phuket 25 km.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování 140 pokojů ve 4 budovách a několika vilách. Dále k jeho zařízení patří lobby s 24-hodinovou recepcí, výtahy, směnárna, přístup k internetu Wi-Fi ve veřejných prostorách, restaurace (thajská / mezinárodní a italská), jídelna, snídaňová místnost, kavárna a bar, obchody, TV místnost, prádelna a kadeřnictví, konferenční místnost a business centrum.

V krásném a udržovaném venkovním areálu se zahradou je umístěn velký bazénový komplex, oddělený dětský bazén, pool / snack bar a sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou k zapůjčení zdarma, a to jak u bazénu, tak i na pláži.

Sport a wellness

Ubytovaní hosté mají zdarma k dispozici fitness centrum. Za poplatek je využití hotelového wellness centra "Gaia Spa", kde jsou masáže, sauna, parní lázeň a jacuzzi, různé terapie a procedury. Platí se také různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Všechny elegantně zařízené pokoje v thajském stylu jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem / WC, vysoušečem vlasů a župany, klimatizací, kuchyňským koutem, trezorem, minibarem, malou ledničkou, přístrojem na přípravu čaje a kávy, žehličkou, Wi-Fi připojením k internetu, telefonem, TV, balkónem nebo terasou.

Stravování

K ubytování je možno objednat snídaně (formou bohatého bufetu), polopenze nebo plná penze. Hotel také nabízí široký výběr restaurací.

(údaje jsou z roku 2014)

Thajský hotel Alpina Phuket Nalina Resort s bazénem
Thajský hotel Alpina Phuket Nalina Resort s lobby
Thajský hotel Alpina Phuket Nalina Resort s restaurací
Thajský hotel Alpina Phuket Nalina Resort - ubytování

Místo

Hotel Alpina Phuket Nalina Resort 7° 49' 18.5664" N, 98° 18' 9.72" E
Location