Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sheraton Pattaya Resort, Pattaya

Thajský hotel Sheraton Pattaya Resort

Poloha

5-hvězdičkový hotel Sheraton Pattaya Resort je postaven na útesu jižně od města Pattaya, s nádherným výhledem na Siamský záliv a okolní tropické ostrovy. Na soukromou malou písečnou pláž se dostanete od hotelu po schodišti.

Centrum s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené přibližně 4 km, dostanete se k němu několikrát denně hotelovým shuttle busem zdarma. Transfer z letiště v Bangkoku trvá asi 2 hodiny (130 km).

Zařízení

Luxusní hotelový resort v moderním thajském stylu nabízí k ubytování 156 pokojů, které jsou umístěné v 3 - a 4-patrových budovách, a 10 bungalovů v tropické zahradě. Dále k jeho zařízení patří velkorysá vstupní hala s recepcí, 3 výtahy, internetové připojení WLAN (za poplatek), 3 restaurace (thajské, asijské a mezinárodní speciality), bar, butik a 24-hodinová pokojová služba.

V rozlehlém venkovním areálu se zahradou jsou 3 plavecké bazény s mořskou vodou, samostatný dětský bazén, sluneční terasy a pool bar. Zapůjčení lehátek, slunečníků a ručníků je u bazénu i na pláži zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je fitness centrum, za poplatek jsou vodní sporty na pláži od místních provozovatelů a golfová hřiště v blízkém okolí. Hotel příležitostně pořádá večerní živou hudbu.

Zpoplatněné je také hotelové wellness centrum Amburaya Spa s procedurami, masážemi a dalšími službami.

Ubytování

Komfortně a moderně zařízené pokoje Garden View (cca 45 m²) koupelnou a WC, oddělenou sprchou, vysoušečem vlasů, župany / pantoflemi, televizí, telefonem, bezdrátové připojení k internetu WLAN (za poplatek), žehličkou, klimatizací, mini barem, přístrojem na přípravu kávy a čaje, trezorem, balkónem s ​​výhledem do zahrady.

Pokoje Ocean View (cca 45 m²) mají stejné vybavení, ale jsou s výhledem na moře.

Deluxe Pavilion (cca 65 m²) jsou umístěné v budovách se čtyřmi jednotkami (2 pavilions v suterénu a 2 nahoře), mají podobné vybavení jako pokoje Garden View, ale navíc s posezením, velkou koupelnu a terasou s výhledem do zahrady.

Stravování

Vlastní nebo snídaně formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Thajský hotel Sheraton Pattaya Resort s bazénem
Thajský hotel Sheraton Pattaya Resort s pláží
Thajský hotel Sheraton Pattaya Resort s barem
Thajský hotel Sheraton Pattaya Resort - ubytování

Místo

Hotel Sheraton Pattaya Resort, Pattaya 12° 55' 32.0448" N, 100° 51' 45.1008" E
Location