Jste zde

Domů » Thajské ostrovy

Aktivity na Ko Samui

Thajský ostrov Ko Samui s pláží Laem Set
Autor: truth82

Pod vodou, nad vodou, ve vodě a u vody, na ostrově Ko Samui si můžete vyzkoušet všechny možné "mokré" sporty. Nádherné pláže a bohatý podmořský svět nabízejí bezpočet aktivit. Ale i mimo vodu si můžete užít mnoho dalších sportovních aktivit.

Chcete se naučit potápět? Surfovat? Lyžovat na vodních lyžích? Vyzkoušet jízdu na jet-ski? Nebo si raději jen tak v klidu zarybařit? Pláže ostrova Ko Samui nabízejí široké spektrum zábavy. I na odlehlejších plážích najdete alespoň školu potápění.

Skoro všude se najde místo pro síť na plážový volejbal. Na některých plážích si návštěvníci mohou vyzkoušet i thajský box.
Další velkou výzvou mohou být výlety na horských nebo trekkingových kolech, při kterých můžete prozkoumat celý ostrov. Nejvyšší horou ostrova je Khao Thai Kawi, která se pyšní výškou 630 metrů.

Velice oblíbená je z pevniny pocházející hra "takraw", při které házíte míčkem upleteným z ratanu. Používat můžete všechny části těla těla, kromě rukou a strefujete se buď do koše podobného basketbalovému koši nebo si přehazujete přes volejbalovou síť. Je to hra, která vyžaduje hodně skoro až akrobatické šikovnosti, kterou ale může hrát každý.

pláž Laem Set - podmořský život
Autor: octal