Jste zde

Domů » Bangkok

Bangkok - sport

Bangkok - sport

Kdo do této rušné thajské metropole nepřijede jen za odpočinkem a bude si chtít i zasportovat, ten si v Bangkoku zcela jistě přijde na své. Návštěvníkům ze zahraničí je zde k dispozici několik golfových klubů, které nabízejí hru na krásně upravených hřištích. Veškerou výbavu je možné si také zapůjčit.

Ve velkém rekreačním parku Lumpini Park se setkává především v ranních hodinách hodně příznivců asijských sportů a vyznavačů běhání. V centru World Ice Skating si návštěvníci mohou při tropických teplotách dokonce zabruslit. Na východních periferii Bangkoku se nachází Equestrian Center, kde se milovníci zvířat mohou odreagovat jízdou na koni.

Mnoho místních hotelů nabízí vlastní sportovní a lázeňská centra, bazény, masáže nebo tenisové kurty. Vedle těchto sportovních aktivit si návštěvníci mohou vychutnat sport i pasivně, sledováním skvělých sportovních výkonů – velkou atrakcí jsou zápasy thajského boxu - tyto zápasy je možné vidět v Lumpini Boxing Stadium nebo v Ratchadamnoen Boxing Stadium.

Bangkok - sport
Geografie: