Jste zde

Domů » Bangkok

Bangkok a zábava

Bangkok a barevný noční život
Autor: octal

Vedle nočních klubů a go-go klubů láká vyznavače noční zábavy v thajské metropoli Bangkok také pestré spektrum barů, diskoték a dalších podniků.
Živá muzika, jazzové kluby, příjemné bary se prezentují opravdu velmi stylově – Bangkok se chce totiž zařadit k takovým světovým metropolím, jakými je New York nebo Londýn. V současnosti je jistě centrem zábavy alespoň jihovýchodní Asie.

Svým speciálním kouzlem zde na vás jistě zapůsobí také rozdílnost západní a východní kultury. Na diskotékách zní směsice thajských a mezinárodních hitů. Hraje se zde hip-hop i techno. V klubu Victory Monument jsou slyšet písně thajských populárních skupin nebo o pár ulic dál západní jazzoví velikáni v klubech Soi Sarasin a Soi Lang Suan. V obrovském Nasa Spacedome se zase každý den o půlnoci vznáší nad tanečním parketem kosmická loď, v klubu Rome Club se pak setkávají transvestité a gayové.

Ve vinotéce si návštěvníci mohou vychutnat kvalitní vína. Lákavá je také nabídka mezinárodní kuchyně nebo místního pouličního občerstvení. Ve čtvrti Patpong se pořádá noční trh se všemi možnými produkty a suvenýry. Na to vše je jedna noc málo.
Co byste říkali večeru stráveném při sledování zápasu v thaiboxu nebo v divadle při sledování tradičních tanečních dramat? Noční život v Bangkoku je opravdu pestrý a zajímavý.

Geografie: