Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ao Nang Villa Resort, Ao Nang (Krabi)

Thajský hotel Ao Nang Villa Resort, Ao Nang

Hotel Ao Nang Villa Resort se nachází na konci zátoky Ao Nang, od pláže ho dělí jen úzká pobřežní cesta. Je to ideální výchozí bod pro výlety na okolní ostrovy. Obchody, restaurace a bary se nachází na pobřežní promenádě. Město Krabi je vzdálené cca 20 km.

Hotel má 156 pokojů, 2 restaurace, spa vilu, knihovnu a obchod se suvenýry. V zahradě se nachází sladkovodní bazén a bar, další velký bazén se sluneční terasou se nachází v novějším křídle. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma. Na pláži stín zajišťují stromy. Nejsou zde žádná lehátka ani slunečníky, protože se jedná o chráněnou krajinnou oblast.

Všechny pokoje mají vanu/sprchu, WC, klimatizaci, telefon, TV se satelitem, minibar, kávovar, fén a balkón nebo terasu. Pokoje Superior jsou s výhledem na bazén nebo na moře, pokoje Grand Superior jsou s výhledem do zahrady.

Stravování: Snídaně - americký snídaňový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Thajský hotel Ao Nang Villa Resort s bazénem
Thajský hotel Ao Nang Villa Resort - možnost ubytování

Komentáře

Byl jsem zde již před lety a bylo to tu mnohem lepší, hotel Ao Nang Villa patřil k nejlepším hotelům. Jeho poloha je výborná. Hotel je vhodný pro ty, co nekladou důraz na bohatou snídani. Mimo hlavní sezónu je hotel ok, ale v hlavní sezóně bychom sem raději nejeli. Před lety byl hotel super, teď už je pěkná jen příroda a zbytek je orientovaný na masový turismus.