Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aonang Cliff Beach Resort, Ao Nang (Krabi)

Thajský hotel Aonang Cliff Beach s bazénem

Hotel Aonang Cliff Beach Resort se nachází na klidném místě, pouhých 5 minut od písečné pláže Ao Nang. V blízkosti hotelu se nacházejí restaurace a obchody. Vzdálenost z letiště Krabi je asi 30 minut a z letiště Phuket asi 3 hodiny.

Hotelový resort byl otevřen na podzim roku 2008. Je postaven na kopci s krásným výhledem na záliv a moře. Má 98 moderních pokojů v thajském stylu, dále 146 vilek, lobby bar s recepcí, 2 restaurace (thajská a mezinárodní kuchyně), kavárnu, bezdrátové připojení k internetu (za poplatek) a prádelnu. Venku se nachází bazén s barem, dětský bazén, sluneční terasa, dětské hřiště. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou v ceně pobytu.
V ceně ubytování je fitness centrum, za poplatek jsou různé vodní sporty na pláži včetně šnorchlování a potápění, jízda na kajaku a kanoistika.

Prostorné pokoje superior jsou moderně vybavené, mají sprchu a WC, vysoušeč vlasů, trezor, minibar, klimatizaci a balkón. Tyto pokoje se nacházejí v 1. patře.
Ve vyšším patře jsou pokoje deluxe, které mají stejné vybavení, ale navíc DVD- a CD-přehrávač. Z hezké terasy budete mít nádherný výhled na okolní krajinu.

Stravování : Snídaně formou bufetu.

Thajský hotel Aonang Cliff Beach Resort - možnost ubytování