Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Basaya Beach, Pattaya

Thajský hotel Basaya Beach

Poloha

3-hvězdičkový hotel Basaya Beach v thajském letovisku Pattaya je centrálně umístěn. Nachází se přímo u ulice Beach Road, od písečné pláže je oddělen jen rušnou pobřežní promenádou a silnicí.

V bezprostřední blízkosti hotelu najdete mnoho restaurací, barů a nákupních příležitostí. Doba transferu z mezinárodního letiště v Bangkoku je přibližně 2 hodiny.

Zařízení

Hotelový komplex (původně Centera Beach) nabízí k ubytování celkem 148 pokojů, umístěných do 3 podlaží. Dále k jeho zařízení patří recepce (trezor k pronajmutí zdarma), otevřené lobby, 2 restaurace s mezinárodními specialitami, prádelna a kadeřnictví.

V krásné tropické zahradě je umístěn plavecký sladkovodní bazén a oddělený dětský bazén se sluneční terasou a pool bar. Na terase u bazénu jsou lehátka a slunečníky k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je zahrnut stolní tenis, pro děti je k dispozici venkovní dětské hřiště v zahradě. Za poplatek jsou vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Všechny příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, klimatizací, telefonem s přímou volbou, kabelovou TV a minibarem (za poplatek) .

Stravování

Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2013)

Thajský hotel Basaya Beach s bazénem
Thajský hotel Basaya Beach se zahradou
Thajský hotel Basaya Beach s restaurací
Thajský hotel Basaya Beach - ubytování

Místo

Hotel Basaya Beach, Pattaya 12° 56' 16.1736" N, 100° 53' 3.0624" E
Location