Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dusit D2 Baraquda, Pattaya

Thajský hotel Dusit D2 Baraquda s bazénem

Hotel Dusit D2 Baraquda se nachází v centru města Pattaya, jen cca 10 minut pěší chůze vzdálený od pláže. Nákupní a zábavní možnosti, restaurace a bary jsou v bezprostřední blízkosti, snadno dosažitelné z hotelu pěšky.

Komfortní hotel má 72 pokojů, k jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), internetový koutek, výtah, restaurace, bar, obchod, prádelna (za poplatek).
Ve venkovním prostoru se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, oddělený dětský bazén, sluneční terasa s barem. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma.

V ceně ubytování je fitness studio a whirlpool. Za poplatek je sauna, parní lázeň, spa a masáže, stejně jako výlety k okolním památkám (např. Coral Island, řeka Kwai) a kuchařské kursy. Večer je otevřená hotelová diskotéka "Deep Bar" (za poplatek).

Deluxe pokoje (37 m2) jsou vybavené sprchou a WC, fénem, županem, telefonem, internetovým připojením, LCD TV s kabelovým připojením, minibarem (za poplatek), ledničkou, sejfem, čajovarem, kávovarem, klimatizací, balkónem s výhledem na bazén.
Studio suity (75 m2) mají stejné vybavení, ale jsou větší a mají vanu.
Luxusní d'suity (80 m2) se rozkládají na 2 patrech, mají navíc vlastní jacuzzi a kávovar Lavazza.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - americká snídaně, při polopenzi navíc večeře buď formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Thajský hotel Dusit D2 Baraquda - ubytování

Místo

Hotel Dusit D2 Baraquda 12° 55' 45.1524" N, 100° 52' 49.4868" E
Location