Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Golden Beach, Ao Nang (Krabi)

Thajský hotel Golden Beach s bungalovem

Hotel Golden Beach je od dlouhé písečné pláže v zálivu Ao Nang oddělen jen pobřežní cestou. V jeho bezprostřední blízkosti se nacházejí restaurace, bary, nákupní a zábavní možnosti. V hlavní sezóně startují přímo před hotelem longtail lodě, je zde možnost hluku. Vzdálenost od města Krabi je asi 20 km, transfer z letiště ve městě Phuket trvá asi 2,5 hodiny.

Tento malý a klidný soukromý hotelový komplex se 70 pokoji se skládá z hlavní budovy a několika bungalovů, které jsou rozprostřeny v tropické zahradě. K hotelovému zařízení patří recepce (sejfy zdarma), lobby s možností posezení, restaurace s mezinárodní a thajskou kuchyní, internetová kavárna a bar.

Venku se nachází plavecký bazén s odděleným bazénkem pro děti. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma.
Za poplatek jsou nabízeny tradiční thajské masáže, potápění, šnorchlování a jiné vodní sporty.

Deluxe pokoje (cca 35 m²) se nacházejí v hlavní budově a jsou vybavené koupelnou a WC, fénem, klimatizací, satelitní TV, rádiem, telefonem, minibarem, balkónem nebo terasou s výhledem na bazén.
Suity (cca 50 m2) jsou umístěny v samostatných bungalovech, mají koupelnu a WC, sprchový kout, župany, pantofle, konvice na kávu nebo čaj, terasu s výhledem do zahrady nebo směrem k bazénu.
Suity Exclusiv (cca 60 m²) jsou i jednotlivé bungalovy, které se nacházejí blíž k moři, mají vlastní koupelnu s prosklenou střechou, jacuzzi vanu a sprchový kout, terasu se ​​zahradou nebo s výhledem na oceán.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Thajský hotel Golden Beach s bazénem
Thajský hotel Golden Beach - ubytování