Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Green, Pattaya

Thajský hotel Green

Hotel Green se nachází ve střední části města Pattaya, blízko něj najdete velké množství barů, restaurací a pouličních kaváren. V bezprostřední blízkosti se nachází místní největší nákupní centrum. Pláž je vzdálena cca 300 m a od hotelu ji dělí jen rušná pobřežní ulice. Transfer z letiště v Bangkoku trvá asi 90 minut.

Hotel disponuje lobby s koutkem k posezení, kde najdete i internet za poplatek a sejfy (zdarma), dále zde najdete restauraci s venkovní terasou.
Můžete si odpočinout u plaveckého bazénu se sluneční terasou, lehátka a slunečníky jsou zdarma. Na pláži nabízejí místní provozovatelé různé vodní sporty za poplatek.

K ubytování je k dispozici 88 standardních pokojů, které jsou účelně vybaveny sprchou nebo vanou a WC, fénem, telefonem, klimatizací, sejfem, minibarem, televizí se satelitem, zařízením k přípravě kávy a čaje, balkónem nebo terasou.

Stravování: Americký snídaňový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Thajský hotel Green - ubytování
Thajský hotel Green
Thajský hotel Green s bazénem

Komentáře

Vše bylo celkem v pořádku (za nízkou cenu), až na stavební ruch a skromnou snídani. Hotelový personál byl velmi přátelský. Hotel má ideální pro ty, co mají rádi noční život. Chodil jsem jen na snídani, ale ta mohla být ale o něco pestřejší.