Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Krabi Aquamarine Resort, Ao Nang

Thajský hotel Krabi Aquamarine Resort s bazénem

Hotel Krabi Aquamarine Resort se nachází na klidném místě, v krásném prostředí. Je obklopený nádhernou přírodou a vápencovými útesy, jedním z nejznámějších thajských přírodních divů. Nádherná pláž Nopparat Thara Beach je vzdálená ca. 5 minut pěší chůze, pláž Ao Nang Beach je v blízkosti, doveze vás k nim hotelový autobus zdarma. Resort nabízí absolutní relaxaci uprostřed exotické tropické krajiny.

Tento hotelový resort v Krabi nabízí dovolenou i pro hosty, co se rádi baví. K jeho zařízení mimo jiné patří přijímací hala s recepcí, restaurace s thajskou a západní kuchyní, bar, Wi-Fi internetové připojení, pokojová služba, půjčovna aut a parkoviště. Pokoje se nacházejí v několika 1-patrových budovách, které jsou kolem bazénu.

Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma. Zdarma si můžete také zapůjčit kolo.
Město Ao Nang nabízí nepřeberné množství barů a restaurací, a je skvělým výchozím bodem pro velkolepé výlety do nedalekého mořského parku.

Moderní prostorné a nekuřácké pokoje Deluxe (cca 45 m2) jsou vybavené koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, pantoflemi, satelitní TV, trezorem, minibarem, kávovarem, mikrovlnnou troubou, klimatizací, balkónem.
V nabídce jsou také rodinné pokoje s 1 (cca 55 m2) nebo 2 ložnicemi (cca 90 m2).

Stravování: Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Thajský hotel Krabi Aquamarine Resort - ubytování

Místo

Hotel Krabi Aquamarine Resort 8° 2' 47.5656" N, 98° 48' 44.9712" E

Komentáře

Byla to nádherná dovolená. Region Krabi je díky cenám a okolním ostrovům opravdu skvělý pro dovolenou, a to i v době dešťů. Hotel byl super, na velmi klidném místě. Díky "velikosti" hotelu jsme se všichni již druhý den navzájem znali. Pokoje jsou pěkně vybavené. Pláž je asi 200 metrů daleko, pláž Ao Nang-Beach asi 1 km. Hotel k ní nabízel bezplatný odvoz. K dispozici byla také kola. Blízko hotelu je pár restaurací a nákupních možností, restaurace jsou jinak v Ao Nangu. Ceny za nápoje v hotelu jsou přiměřené. Koktejly 100 - 120 Bahtů, nealko nápoje 30 Bahtů. Každý den jsme dostávali na pokoj 2 láhve vody (0,5 l) gratis, kávu a čaj.
Location