Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Krabi Cha-Da Resort, Krabi

Thajský hotel Krabi Cha-Da Resort s bazénem

Hotel Krabi Cha-Da Resort se nachází na horním konci Ao-Nangu s velkým počtem obchodů a zábavních možností. Hotel má vlastní plážový klub, který je určen pouze pro hotelové hosty a hosty sesterského hotelu (3x denně bezplatný odvoz, ca. 800 m vzdálená pláž). Je to jediný hotel v Krabi, který je v orientálním boutique stylu. Transfer k letišti trvá přibližně 3 až 4 hodiny.

Hotel je postavený v kombinaci thajského a tradičního čínského stylu a je obklopen tropickou zahradou. K ubytování nabízí přes 80 pokojů. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, knihovna (převládá v ní anglická literatura), internetový koutek. Kavárna a restaurace Jinda Coffehouse nabízí thajské, čínské a mezinárodní pokrmy. Za zmínku stojí také View Point Bar na střeše hotelu s fascinujícím výhledem na jezero (otevřen jen v sezóně).

Ve venkovní zahradě se nachází jacuzzi a plavecký bazén se sluneční terasou a poolbarem. Hosté hotelu mohou využít posilovnu a služby spa v sesterském hotelu Krabi Thai Village (dle dostupnosti a za poplatek, transfer na objednávku).
Další zábavní a sportovní možnosti poskytují v okolí za poplatek místní provozovatelé.

Pokoje v hotelu jsou prostorné, mají ca. 32 m2 a jsou dekorovány v teplých barvách. K jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, televize, klimatizace, minibar (za poplatek), přístroj na přípravu kávy a čaje, trezor, sofa a balkón s výhledem na moře.

Stravování: Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Thajský hotel Krabi Cha-Da Resort - ubytování

Místo

Hotel Krabi Cha-Da Resort 8° 2' 21.1848" N, 98° 49' 5.3832" E
Location