Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Le Palm I & II, Pattaya

Thajský hotel Le Palm I & II s bazénem

Hotel Le Palm I & II se nachází v centru, v severní části města Pattaya. Místní restaurace, obchody a příležitosti k pobavení se nacházejí v bezprostřední blízkosti hotelu. Doba dopravy z letiště v Bangkoku činí asi 2 hodiny.

Hotelový areál se skládá z Le Palm I a Le Palm II, disponuje celkem 84 pokoji. V Le Palm I se nachází 62 pokojů a v Le Palm II 22. V obou částech se nachází zahrada s plaveckým bazénem a lehátky zdarma. Restaurace (thajská, čínská a evropská kuchyně) a lobby s recepcí (24 hodin se nachází v Le Palm I a je k dispozici pro hosty obou částí.

V Le Palm I jsou studia se sprchou a WC, telefonem, televizí se satelitem, sejfem, ledničkou, klimatizací a s výhledem na bazén. Bungalovy disponují navíc terasou a nabízí také výhled na bazén.
V Le Palm II se nacházejí větší studia (cca 45 m2) se sprchou, WC, televizí, klimatizací, samostatným obývacím pokojem, koutkem k posezení, kuchyňským koutkem s ledničkou a terasou.

Stravování: Bez stravy

(údaje jsou z roku 2010)

Thajský hotel  Le Palm I & II - možnost ubytování

Komentáře

Výborný poměr ceny a nabízených služeb. Jedná se o novější hotel s pěknou zahradou, čtyřpodlažní budovou a několika bungalovy, mezi kterými se nachází bazén. Pokoje nejsou moc luxusní, ale prostorné a čisté s velkým dvojlůžkem. Tichá a dobře ovladatelná klimatizace, velká lednička, velká koupelna se samostatnou sprchou, menší terasa. Atmosféra byla velmi rodinná, málo personálu pro málo hostů, přátelský, srdečný a ochotný personál. Pozdější odjezd je možný bohužel jen po zaplacení poplatku. Mezi 13:00 a 17:00 to činí 10 euro, poté plná cena noclehu, zdarma je ovšem pohlídání zavazadel a sprcha v den odjezdu. Jedná se o skutečnou oázu klidu. Bohužel okolí je v žalostném stavu, nejbližší zábava je 20 minut chůze daleko. Nachází se zde malá restaurace, kam jsme ovšem chodili jen na pivo. Doporučuji vlastní vozidlo, kterým se dostanete na pěknou pláž. Bazén u hotelu dělal opravdu dobrý dojem, protože zde bylo málo hostů, tak jsme ho využívali téměř sami. Hotel není zaměřen na rodiny s dětmi.