Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Loma Resort, Pattaya

Thajský hotel Loma Resort

Poloha

3-hvězdičkový hotel Loma Resort se nachází v severní části thajského letoviska Pattaya. Od jedné z nejkrásnějších a nejznámějších pláží, Wongamat Beach, je vzdálen asi 500 metrů.

Do centra města Pattaya s mnoha restauracemi a nákupními možnostmi se dostanete během několika minut pěšky nebo hotelovou kyvadlovou dopravou zdarma. Transfer z města Bangkok trvá přibližně 1,5 hodiny, z letiště 2 hodiny.

Zařízení

Útulný hotel, postavený v typickém thajském stylu, je obklopen krásnou zahradou a nabízí k ubytování 124 pokojů ve 2- a 3-patrových obytných budovách.

K jeho zařízení dále patří open-air lobby s recepcí, restaurace / kavárna, Sand Sea Bar s thajskou a mezinárodní kuchyní, TV místnost. Hosté mohou za poplatek využít wellness centrum Loma Spa s masážemi a dalšími procedurami.

V tropické zahradě je umístěn plavecký bazén s jacuzzi a odděleným dětským bazénem, sluneční terasa, pool bar. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Ubytování

Superior pokoje jsou prostorné, k jejich vybavení patří koupelna s vanou a oddělenou sprchou, WC, telefon, TV se satelitním příjmem, klimatizace, minibar, přístroj na přípravu čaje a kávy, balkón nebo terasa s výhledem do zahrady nebo na bazén.

Stravování

Americká snídaně formou bufetu nebo à-la-carte.

(údaje jsou z roku 2012)

Thajský hotel Loma Resort s bazénem
Thajský hotel Loma Resort s restaurací
Thajský hotel Loma Resort - ubytování

Místo

Hotel Loma Resort, Pattaya 12° 57' 20.322" N, 100° 53' 15.2988" E

Komentáře

Hotel se nám líbil, snídaně byla pestrá a velmi dobrá. Hotel nenabízel sportovní aktivity ani žádné jiné možnosti jak trávit volný čas, tak jsme vyráželi na pláž. Ta nejbližší pláž nás moc nezaujala, tak jsme taxíkem jezdili na pláž Jomtien Beach. Ta byla široká a čistá, za dobrou cenu jsme si mohli půjčit lehátka a slunečníky, a také se občerstvit.
Location