Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Nova Platinum, Pattaya

Thajský hotel Nova Platinum

4-hvězdičkový hotel Nova Platinum se nachází v jižní části letoviska Pattaya, cca 200 m od písečné pláže. Centrum s mnoha nákupními a zábavními možnostmi, stejně jako Pier, který nabízí spojení k okolním ostrovům, se nachází v bezprostřední blízkosti. Transfer z letiště ve městě Bangkok trvá přibližně 2 hodiny.

6-patrový hotel nabízí k ubytování 192 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s posezením a s recepcí, internetový koutek a připojení Wi-Fi (za poplatek), restaurace s vnitřním i venkovním prostorem (mezinárodní a asijská kuchyně), lobby bar, hlídání dětí (na vyžádání a za poplatek), parkoviště, prádelna (za poplatek), business centrum.

Ve venkovním areálu je bazén s tobogánem, pool bar a vířivka. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.
V ceně ubytování je posilovna a malý wellness prostor. Za poplatek jsou masáže.

Moderně zařízené superior pokoje (cca 24 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, satelitní televizí, internetovým připojením Wi-Fi (zdarma), trezorem, minibarem (za poplatek, 2 láhve vody denně jsou v ceně), konvicí na přípravu kávy a čaje.
Deluxe pokoje mají podobné vybavení jako superior pokoje, jsou ale prostornější (cca 28 m²), navíc mají župany a pantofle, výhled na zahradu a bazén.

Stravování: Vlastní nebo snídaně formou amerického bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Thajský hotel Nova Platinum s barem
Thajský hotel Nova Platinum s bazénem
Thajský hotel Nova Platinum - ubytování

Místo

Hotel Nova Platinum 12° 55' 21.1836" N, 100° 52' 19.4484" E
Location