Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pakasai Resort, Ao Nang (Krabi)

Thajský hotel Pakasai Resort, Krabi

Hotel Pakasai Resort se nachází na menším svahu. Výhodná poloha umožňuje jak výhled na pobřežní region národního parku tak i na pláž Ao Nang, která je vzdálená jen 3-5 minut. Velké množství obchodů, restaurací a barů v Ao Nangu jsou vzdálené asi 5 minut chůze.

Útulný hotel se 104 pokoji ve 14 jedno- a dvoupatrových budovách se 4 až 6 bytovými jednotkami. Nad otevřeným lobby s malou recepcí a internetovým koutkem (v ceně) se nachází plavecký bazén se sluneční terasou a snack barem. Pod ním se nachází á-la-carte restaurace. Kromě toho se zde nachází malé wellness centrum (masáže a procedury za popltaek) s tropickou zahradou, vodotrysky a umělým deštným pralesem. Hotel je díky své romantické kulise vhodný pro svatební cesty.

Pokoje Superior: Příjemné prostorné pokoje (36 m2) zařízené v thajském stylu. Sprcha, fén, klimatizace, telefon, televize se satelitem, minibar (za poplatek), sejf, balkón s nábytkem s výhledem do zahrady. Každý den 2 lahve vody.
Pokoje Deluxe: Mají stejné vybavení jako pokoje Superior, ale jsou prostornější (48 m2). Navíc je zde plochá televize a DVD-přehrávač.

Stravování: Americký snídaňový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Thajský hotel Pakasai Resort s bazénem
Thajský hotel Pakasai Resort - možnost ubytování