Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Peace Laguna Resort, Ao Nang (Krabi)

Thajský hotel Peace Laguna Resort, Krabi

Hotel Peace Laguna Resort se nachází v idylické klidné zátoce Ao Nang, pláž tvořená jemným pískem je vzdálená jen cca 300 m. Velké množství obchodů a příležitostí k zábavě se nachází v bezprostředním okolí hotelu. Z letiště Krabi se k hotelu dostanete za přibližně 30 minut, z letiště Phuket za 3 hodiny.

Hotel s celkem 149 pokoji se skládá z hlavní budovy, vedlejších budov a několika bungalovů. K vybavení hotelu patří recepce, výtah, internet WLAN (za poplatek), 4 restaurace (místní a mezinárodní kuchyně), snackbar, knihovna a prádelna. Ve venkovních prostorách se nachází 3 sladkovodní bazény se samostatným dětským bazénem a sluneční terasou. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou v ceně.
Nabídka vodních sportů za poplatek u místních provozovatelů.

Samostatně stojící, prostorné bungalovy mají výhled na lagunu. Jsou stylově a komfortně vybavené vanou a whirlpoolem, WC, telefonem, přehrávačem DVD/MP3/CD, minibarem a ventilátorem resp. klimatizací.

Stravování: Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Thajský hotel Peace Laguna Resort s bazénem
Thajský hotel Peace Laguna Resort - možnost ubytování

Komentáře

Tento hotelový resort se nachází v centru a nabízí dobrý výběr jídla u snídaně. V Ao Nangu je mnoho malých restaurací s kvalitním jídlem. Pokoje byly v pořádku, zaměstnanci byli velmi zdvořilí a milí. Nebyl zde žádný animační program ani žádné sportovní možnosti přímo v hotelu. To mi ale vůbec nevadilo. Vstup na pláž je zdarma - bez slunečníků a lehátek. Je ale velmi pěkná a na jejím konci se nacházejí opice.