Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Phulay Bay, a Ritz Carlton Reserve, Krabi

Thajský hotel Phulay Bay, a Ritz Carlton Reserve

Luxusní hotel Phulay Bay, a Ritz Carlton Reserve je obklopen bujnou tropickou vegetací a je oázou pro ty návštěvníky, kteří hledají klid. Malé ostrovy v okolí nabízejí skutečný ráj, obrovské vápencové skály v moři tvoří pozadí tohoto prvotřídního střediska. Tradičním motorovým člunem se během 10-15 minut dostanete na ostrov Hong Island. V národním parku Than Bokkhorani s bílými písečnými plážemi, korálovými útesy a krásnou flórou a faunou si užijete pohodový den. Hotel se nachází asi 20 km jihozápadně od známé pláže Ao Nang Beach, letiště Krabi je vzdálené přibližně 35 minut.

Hotelový komplex nabízí k ubytování 54 vilek, dále k jeho zařízení patří bary, 3 restaurace s mezinárodní kuchyní (Jampoon), rybími specialitami (Seafood-Grill Lae Lay) a thajskými pochoutkami (Sri Trang) s výhledem na oceán.
Venku najdete bazén s rozlehlou sluneční terasou a poolbary.

V ceně ubytování je fitness centrum a transfer lodí na ostrov Hong Island. Za poplatek je aerobic, gymnastika, vodní sporty na pláži u místních provozovatelů, výlet na slonech, šnorchlování a výlety lodí. V okolí jsou golfová hřiště (8- a 18-jamkové). Zpoplatněné je také spa & wellness centrum ESPA s různými masážemi, relaxačními a zkrášlujícími procedurami.

Stylové a luxusně zařízené vily vytvořili 3 různí architekti. Všechny jsou vybavené koupelnou, samostatným sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, župany, šatnou, televizí, telefonem, bezdrátovou sítí WLAN (bez poplatku), CD a DVD přehrávačem, iPod stanicí, kávovarem, minibarem, trezorem, klimatizací, terasou nebo balkónem.

Resort Pavillion (cca 84 m2 vnitřní prostor a 95 m2 vnější prostor) stojí v tropické zahradě, mají venkovní sprchu a terasu s postelí, přímý vstup do vodního parku.
Ocean Pavillion (cca 67 m2 vnitřní prostor a 40 m2 vnější prostor) mají střešní terasu, venkovní sprchu a výhled na Andamanské moře.
Beach Villa (cca 50 m2 vnitřní prostor a 365 m2 vnější prostor) s dvoulůžkovou postelí 2 x 2 m, vanou ve venkovním prostoru, terasou s výhledem na moře a bazén s whirlpoolem, jinak stejné vybavení jako Resort Pavillion.

Reserve Villa Seaview (cca 106 m2 vnitřní prostor a 246 m2 vnější prostor) s dvoulůžkem 2 x 4 m, šatní skříní, koupelnou ve vnitřním prostoru a masážní sprchou, terasa nebo soukromá zahrada s bazénem, výhled na moře, jinak stejné vybavení jako Resort Pavillion.

Royal Beach Villa (cca 120 m2 vnitřní prostor a 458 m2 vnější prostor) s výhledem na moře, velkým dvoulůžkem (2 x 3 m), šatní skříní, vanou pro dva, sprchou ve venkovním a vnitřním prostoru, infinity pool a whirlpool, jinak stejné vybavení jako Resort Pavillion.

Stravování: V ceně je snídaně výběrem z á-la-carte v Jampoonu nebo ve vlastní vile.

(údaje jsou z roku 2011)

Thajský hotel Phulay Bay, a Ritz Carlton Reserve s vilou
Thajský hotel Phulay Bay, a Ritz Carlton Reserve s wellness
Thajský hotel Phulay Bay, a Ritz Carlton Reserve s bazénem
Thajský hotel Phulay Bay, a Ritz Carlton Reserve - ubytování

Místo

Hotel Phulay Bay, a Ritz Carlton Reserve 8° 5' 5.7516" N, 98° 44' 44.4984" E
Location