Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Railay Village Resort & Spa, Railay (Krabi)

Thajský hotel Railay Village Resort & Spa

Hotel Railay Village Resort & Spa se nachází na klidném místě, přímo na mírně se svažující písečné pláži Railay Bay, která je přístupná pouze lodí. Restaurace, kavárny a obchody se nacházejí v bezprostřední blízkosti a jsou snadno dosažitelné pěšky. Doprava z letiště Krabi trvá asi 1 hodinu, z letiště Phuket 3 hodiny, včetně 15-minutové jízdy lodí.

Hotelový resort nabízí maximální pohodlí a absolutní klid a relaxaci. Dvoupatrové vily s 49 pokoji jsou umístěné uprostřed tropické zahrady. K zařízení patří vstupní hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek) a restaurace v blízkosti pláže s krásným výhledem na moře.

Venku najdete exotické rostliny, kokosové palmy, dva sladkovodní bazény, bazén pro děti a sluneční terasu. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou v ceně pobytu.
Za poplatek se nabízejí masáže, vodní sporty jako potápění a šnorchlování, výlety lodí na sousední ostrovy.

Pokoje (cca 44 m²) jsou komfortně zařízené v moderním thajském stylu. Jsou umístěny v horních patrech a vybavené vanou a sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, župany a pantoflemi, telefonem, trezorem, satelitní TV, minibarem (pouze nealkoholické nápoje a za poplatek), klimatizací a balkónem s výhledem na bazén nebo zahradu.
Vilky (50 m²) mají stejné vybavení, nabízejí prostorné verandy se soukromým jacuzzi a výhled na oceán nebo do zahrady.

Stravování : Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Thajský hotel Railay Village Resort & Spa s bazénem
Thajský hotel Railay Village Resort - ubytování