Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rayavadee, Krabi

Thajský hotel Rayavadee

Hotel Rayavadee leží na klidném výběžku, který je dostupný pouze lodí. Je obklopen bizarními skalními útvary mořského národního parku Krabi a divokou romantickou přírodou. 3 okolní zátoky s plážemi Nam Mao Beach, Railay Beach a Phranang Beach patří k těm nejhezčím v celé Asii a jsou tak velmi oblíbeným turistickým cílem. Letiště Krabi je vzdálené asi 25 km, transfer k hotelu rychlým člunem trvá cca 20 minut, celkem asi 45 minut.

Luxusní hotelové zařízení nabízí k ubytování 103 volně stojících bungalovů v tropické zahradě. K jeho zařízení patří také otevřené lobby, knihovna s připojením na internet (zdarma), kadeřnictví, prádelna, bar, 4 restaurace.
Venku se nachází velký bazén s výhledem na moře, whirlpool a samostatný dětský bazén, lehátka a slunečníky (zdarma).

V ceně ubytování je fitness, 2 tenisové kurty (bez umělého osvětlení), squash, stolní tenis, sauna, windsurfing, kánoe, plachtění, šnorchlování. Za poplatek je potápění a wellness centrum "Rayavadee Spa" s masážemi a procedurami.

Luxusní bungalovy Deluxe Pavillion (cca 70 m2) se nacházejí u zátok Nam Mao a Railay, jsou postavené v mezonetovém stylu. K jejich vybavení patří koupelna s vanou a sprchou, WC, fén, župany, dále obývací pokoj, ložnice, telefon, satelitní TV, DVD- a CD-přehrávač, kávovar a čajovar, sejf, klimatizace a ventilátor, terasa s posezením.
Bungalovy Spa Pavillion (cca 107 m2) se nacházejí u zátok Railay a Phar Nang, mají stejné vybavení jako Deluxe, ale navíc mají vlastní zahradu s vířivkou.
Exkluzivní bungalovy Hydro Pool Pavilion (cca 107 m2) mají absolutní privátní atmosféru, zahradu s bazénem (4,5 x 2,5 m), lehátka a terasu pro barbecue.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - bohatý snídaňový bufet, večeře je možná ve všech à-la-carte restauracích.

(údaje jsou z roku 2011)

Thajský hotel Rayavadee s bazénem
Thajský hotel Rayavadee s pláží
Thajský hotel Rayavadee - ubytování

Místo

Hotel Rayavadee 8° 0' 21.762" N, 98° 50' 19.464" E
Location