Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sunshine Garden, Pattaya

Thajský hotel Sunshine Garden

3-hvězdičkový hotel Sunshine Garden se nachází v severní části Pattayi, na ulici Naklua Road. Od pattayské pláže je asi 400 metrů daleko, od pláže Wongamat asi 250 metrů. Centrum letoviska Pattaya s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi je vzdálené asi 10 minut jízdy autobusem. Transfer z letiště do hotelu trvá přibližně 2 hodiny.

Malý, rodinný prázdninový resort v asijském designu nabízí k ubytování 133 pokojů. K jeho zařízení dále patří otevřený lobby prostor s recepcí, malé lobby s posezením, kavárna, à-la-carte restaurace "Garden Terrace" s mezinárodní a thajskou kuchyní, směnárna a kosmetický salón.

Ve svěží a udržované zahradě se nachází plavecký bazén s odděleným dětským bazénem, pool bar a sluneční terasa. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.
Za poplatek jsou na pláži vodní sporty od místních provozovatelů.

Superior pokoje jsou útulně zařízené, k jejich vybavení patří vlastní koupelna se sprchou a WC, klimatizace, telefon, trezor, satelitní televize, minibar (za poplatek) a balkón nebo terasa s výhledem na zahradu nebo na bazén.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře se podávají výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Thajský hotel Sunshine Garden se zahradou
Thajský hotel Sunshine Garden s bazénem
Thajský hotel Sunshine Garden - ubytování

Místo

Hotel Sunshine Garden, Pattaya 12° 57' 5.5296" N, 100° 53' 14.3016" E
Location