Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tropicana, Pattaya

Thajský hotel Tropicana

3,5-hvězdičkový hotel Tropicana se nachází v klidné části letoviska Pattaya. Od pláže je oddělen rušnou pobřežní silnicí a hotelovou zahradou.

Od živější jižní části s mnoha nákupními a zábavními možnostmi, restauracemi a obchody je vzdálen asi 15 minut pěší chůzí.

Napůl otevřená, prostorná vstupní hala rozděluje dvě dvoupatrové hotelové budovy na přední, k moři otočenou část, a zadní zahradní část. Obě křídla jsou umístěná v krásně upravené tropické zahradě, obklopené vysokými kokosovými palmami.

V přední části zahrady najdete velký plavecký bazén se sluneční terasou, v zadní části druhý menší bazén. "Bali" bar u bazénu nabízí během dne nápoje a občerstvení.

Pestrý výběr různých denních menu, stejně jako západní a asijské pokrmy se podávají v "South Sea Café". Bezdrátový přístup k internetu je k dispozici v celém resortu (za příplatek). Za poplatek jsou také šipky, minigolf a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

K ubytování je připraveno více než 180 útulně zařízených pokojů, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, telefon, TV se satelitním příjmem, klimatizace a minibar.

Superior pokoje mají navíc balkón s výhledem do zahrady nebo na bazén.

Deluxe Pool pokoje mají stejné vybavení, jsou ale umístěné v přízemí a mají přímý přístup do zahrady.

Stravování: Americká snídaně formou bufetu nebo výběrem à-la-carte.

(údaje jsou z roku 2011)

Thajský hotel Tropicana s bazénem
Thajský hotel Tropicana s lobby
Thajský hotel Tropicana - ubytování

Místo

Hotel Tropicana 12° 56' 29.4972" N, 100° 53' 11.166" E
Location