Jste zde

Domů » Ubytování

Hotelový resort Royal Cliff, Pattaya

Thajský hotelový resort Royal Cliff

Hotelový resort Royal Cliff se nachází na klidném místě, na soukromé pláži. Centrum letoviska Pattaya je vzdálené asi 5 km. Transfer z letiště ve městě Bangkok trvá cca 2 hodiny.

Resort se skládá ze 4 hotelů - Royal Cliff Beach, Royal Cliff Beach Terrace, Royal Cliff Grand & Spa a Royal Wing & Spa. Všechny leží v rozsáhlém, tropickém areálu a mají celkem 1 090 pokojů. K jejich zařízení patří 10 restaurací (japonské, thajské, italské a mezinárodní speciality) a 10 barů.

Ve venkovním prostoru se nachází 5 sladkovodních bazénů, některé mají dětské brouzdaliště. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.
V ceně ubytování je fitness, 4-jamkové golfové hřiště. Za poplatek je squash, tenisové kurty.

Minisuity Mountainview (výhled na hory) v Royal Cliff Beach Hotelu jsou nádherně zařízené (cca 36 m2) s odděleným spacím a obývacím prostorem, koupelnou s WC, telefonem, WLAN (za poplatek), sejfem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), klimatizací a balkónem.
Minisuity Seaview (výhled na moře) mají stejné vybavení.

Pokoje Club-Seaview v Royal Cliff Grand Hotelu mají stejné vybavení jako minisuity, ale jsou elegantnější s kombinovaným spacím a obývacím prostorem, mramorovou koupelnou s vanou, sprchou a WC, velkým balkónem s lehátky, venkovní sprchou a výhledem na moře. K dispozici jsou nealkoholické nápoje zdarma.

Suity Royal-Wing v hotelu Royal Wing & Spa jsou luxusně vybavené (cca 53 m2), s odděleným obývacím a spacím prostorem, koupelnou s vířivkou, 2 balkóny a výhledem na moře.

Mini suity jsou vkusně zařízené v thajském stylu (cca 34 m2) a nacházejí se v hotelu Royal Cliff Beach Terrace, mají samostatnou obývací místnost, vanu a sprchu s WC, župany, fén, telefon, sejf, satelitní TV, minibar (za poplatek), čajovar, kávovar, klimatizaci a balkón nebo terasu s výhledem na moře.

Regency suity (1 ložnice) v hotelu Royal Cliff Grand (cca 100 m2) mají stejné vybavení jako pokoje Club-Seaview, ale navíc jídelní kout. Je zde velký balkón s venkovní sprchou, lehátky a fantastickým výhledem na moře. Hostům těchto pokojů je k dispozici zdarma: neomezené užívání sauny a parní lázně v Royal Cliff fitnesscentru, 1 hodina denně používání tenisového kurtu, místní a anglický denní tisk, 10% sleva na služby v Cliff- a Royal-Spa.

Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Thajský hotelový resort Royal Cliff s bazénem
Thajský hotelový resort Royal Cliff - ubytování