Jste zde

Domů » Thajské ostrovy

Pláže Hat Nopharat Thara a Klong Muang

Pláž Hat Noppharat Thara
Autor: SteveLeighton

Několik kilometrů dlouhá krásná pláž Hat Noppharat Thara se nachází tři kilometry od pláže Ao Nang Beach a 17 kilometrů od města Krabi. Je dostupná i bez lodě a písek je zde jemný, bílý a mořská voda je křišťálově průzračná. Pláž je součástí národního parku Mu Ko Phi Phi.

Na jižní části pláže Hat Noppharat Thara stojí bizarní strmé skály. Málo navštěvovaný záliv je nejhezčí při odlivu a právě v tuto dobu si zde můžete udělat procházku na nedaleký ostrov Chicken Island, který je jinak oddělený mořem. Připomínáme, že při odlivu a přílivu se dá koupat jen na některých místech s opatrností. Na Hat Noppharat Thara se dají podnikat také pěkné procházky. Na konci pláže stojí několik malých kiosků, které nabízejí velmi chutná, levná jídla a nápoje.

Pláž Klong Muang Beach se nachází 22 kilometrů od města Krabi. V jejím okolí stojí již dnes několik hotelů. Pláž se svažuje postupně do moře a nevyskytují se zde žádné silné proudy. Proto je toto místo vhodné také pro rodiny s dětmi. Písek je jemný, bílý a když svítí sluníčko, má zdejší moře krásnou světle modrou barvu.

Thajská pláž Klong Muang
Autor: zooland

Místo

Hat Noppharat Thara 8° 2' 31.4916" N, 98° 48' 39.2544" E
Location