Jste zde

Domů » Potápění

Thajsko - aktivity

Thajsko - aktivity

Krajinná rozmanitost země Thajsko sama přispívá k tomu, že skoro každý zájemce o aktivní dovolenou zde najde možnost, věnovat se nějakému sportu – od horské turistiky na severu až po vodní lyžování na sluncem hýčkaném jihu.

Překrásné pláže jižního Thajska jsou místem setkávání vyznavačů vodních sportů. Vodní lyžování nebo jet ski, surfařská prkna nebo rybářská výzbroj patří na plážích Ko Samui, Phuket, Krabi nebo Ko Chang k standardně nabízeným službám. Velmi rozšířené jsou i školy potápění. Nacházejí se zde totiž korálové útesy Ko Tao, které patří k celosvětově nejkrásnějším potápěčským oblastem.

Ale také ti, kteří si tolik na vodní radovánky nepotrpí, si zde bez problémů najdou činnosti pro strávení aktivní dovolené. K těm nejoblíbenějším patří např. golf nebo jízda na koni, které jsou nabízeny především v jižní a centrální části Thajska. Na severu země si zase turisté mohou užít více exotiky a dobrodružství. Ať již při horské turistice v národním parku nebo při výpravách po džungli na zádech slona. Nezapomenutelným zážitkem je také několikadenní plavba na bambusovém voru s přístřeškem po řece Kok z města Thaton do Chiang Rai. Plout budete hornatou krajinou lemovanou nedotčenými vesnicemi.